Известие

Collapse
No announcement yet.

евентуална покупка 156 2,0 Sport Wagon

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За реалните километри сте в грешка вече могат да се видят
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Щом казваш , че може имайки предвид репутацията ти във форума предполагам ,че имаш и съответната техника т.к. досега поне на бензиновите не знам в България някой да можеше да даде отговор на този тъй интересен за всеки въпрос.В този случай Таni при добро желание просто идва при теб , правиш му диагностика и разбира каква е истината за тази кола , пък после каквото реши.
      Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Първоначално публикувано от alfageorgi
        Като чета такива изказвания като на Neokill разбирам , че в тоя форум явно има хора които се изживяват като някакъв вид тартори , на които като нещо не им каресва и почват с назидадетел тон да филисофстват.Ми виж бе моето момче ще си пиша каквото искам защото просто доста съм учил и разбирам от много неща .Уважава всяко мнение за разлика от теб , а като си толкова отворен просто изчакай да видиш на каква цена ще стане сделката и ако не е на тази която съм предвиди или не стане може и да ми се извиниш .Аз ще направя същото спрямо теб и Tinoto ако се продаде колата на 11000лв.Просто се надявам кандидат купувача да обяви как е минал уикенда .
        Кой е твое момче бре сладур. Ако бях твое момче щеше да береш ядове до небесата ТАТКО Яяя си прочети постовете по нагоре и виж кой работи с тоя тон какъв беше назидателен ли там некЪф си. Някой казал ли ти е да не пишеш каквото и да било. Нали за това е форума да се пише по въпроса какъвто и да е. АРЕ БАСТА

ПП Да знаеш много съм отворен и без да уча. И има на какво отгоре
        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

А ве брИт'чет ти колата някога виждал ли си я

Comment

Първоначално публикувано от Tani
            Първоначално публикувано от KirilSol
            Браво!

Черната е готина, моята е хамелеон но черното си е черно.

И според мен цената е добра ако колата е наред.

Виж за газовата уредба според мен нямаш нужда - спортвагона има по-малък багажник от седана.
            Тя вече е сложена,какво евентуално да я махам?Човека ми каза че на газ си харчи 10/100.
            Харчи ама на дълъг път с 90
            156 1.8 TS

Comment

Абе Неокил ли си , Манчестър ли си няма значение , много си неврен бе .Ти да не си продавача на тоя спортвагон бе , че така се палиш .Ако си с лабилна психика /явно от възрастта/ отиди на доктор бе момче .Ядове към щял да имам .С тебе ли бе .Не се надценявай бе шаран морски .Нито ме познаваш , нито ме знаеш що за човек съм.По спокойно , пий успокоителни и си плувай в гьола.Плаши там гаргите по морето и си мисли , че си №1.

Comment

Първоначално публикувано от alfageorgi
                Абе Неокил ли си , Манчестър ли си няма значение , много си неврен бе .Ти да не си продавача на тоя спортвагон бе , че така се палиш .Ако си с лабилна психика /явно от възрастта/ отиди на доктор бе момче .Ядове към щял да имам .С тебе ли бе .Не се надценявай бе шаран морски .Нито ме познаваш , нито ме знаеш що за човек съм.По спокойно , пий успокоителни и си плувай в гьола.Плаши там гаргите по морето и си мисли , че си №1.
                Ми като не те познавам дай да се запознаем какво ще кажеш Имай предвид че психиката ми хич не е лабилна и то сигурно е от възраста - надживял съм ги тия моменти.
                Така като гледам ти имаш проблеми с нервите и със самонадценяването. Още повече че продължаваш да обиждаш без даже и да съм споменал какво мисля за теб. По принцип приемам от части критика и съвети но не и от хора с твойта културна основа

Comment

предлагам модератора да закрие темата, защото много се

вече на всички е ясно , че питащия няма да си купи Спортвагон-а
                  Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                  Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                  Lancia Ypsilon '02

Comment

За Neokill. Има подобрение. Явно сутрин си по-контактен.Няма да се бъзвам за "културната основа" защото и аз прекалих за което ти се извинявам.Надявам се всичко да приключи до тук и от сега да се държим като нормални , зрели хора.За запознаването , с удоволствие при първа възможност.

Comment

Леко съм я пропуснал тази тема, НО при следващи подобния писания ще се раздават БАнове и ще се трият мнения....да няма после НЕРАЗБРАЛИ
                      sigpic
                      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
                      X